Jean-Pictet Competition – részvételi felhívás 2019
Pályázatok, karrier
A PTE ÁJK – az Igazságügyi Minisztérium támogatásával – csapatot indít a Jean-Pictet Competition elnevezésű nemzetközi jogi jogesetmegoldó és perbeszédversenyen.

tovább olvasom
Kimagasló állami kitüntetésben részesült Dr. Berke Gyula
Kari hírek
Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.

tovább olvasom
Pályázati kiírás bírósági fogalmazói álláshelyekre
Pályázatok, karrier
A bíróságok felvételt hirdetnek bírósági fogalmazói álláshelyekre. A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. augusztus 23. 14 óra 00 perc.

tovább olvasom
Jegyzőkönyvvezetés záróvizsgán
Doktori Iskola hírei
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot hirdet nappali tagozatos doktorandusz hallgatók részére záróvizsga bizottságban történő jegyzőkönyv-vezetési feladatok ellátására. A pályázat benyújtási határideje: 2019. augusztus 16. (péntek)

tovább olvasom
Tanévnyitó és beiratkozás
Kari hírek
Az alábbiakban tájékoztatjuk újonnan felvett hallgatóinkat a tanévnyitóról és a beiratkozás menetéről.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat a Europe Direct irodában
Pályázatok, karrier
Az Európai Bizottság nemzetközi Europe Direct Hálózatának Baranya Megyei Európai Információs Pontja egyetemi és főiskolai hallgatókat fogad gyakornokként.

tovább olvasom
Lezárult a 2018/2019. tanévre elnyert TDK-pályázat
Kari hírek
Az NTP-HHTDK-18-0017 számú projekt keretében számos rendezvényt valósított meg a kari TDT, továbbá tanulmánykötet és Expressis Verbis-különszám is megjelenhetett a támogatásból. Az alábbiakban összefoglaljuk a pályázat eredményeit.

tovább olvasom
Nemzetközi siker Szófiában
Kari hírek
Dr. Krausz Bernadett bírósági fogalmazó, PHD hallgatónk nemzetközi bírósági versenyen vett részt nagy sikerrel. A csapat felkészítője Dr. Kovács Bálint bíró (a képen jobbra) karunk Polgári Jogi Tanszékének óraadó oktatója.

tovább olvasom