Az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány pályázatai
Pályázatok, karrier
Az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködések támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra. Az ösztöndíjas program keretében, kutatói, egyetemi oktatói, PhD-hallgatói ausztriai ösztöndíjak pályázhatók meg német nyelven.

tovább olvasom
A Munkajogi Kutatócsoport konferenciája
Rendezvények, programok
"A globalizált gazdaság hatása a munkajog intézményrendszerére - az Európai Unió és Magyarország munkajogának jövője a nagy régiók viszonylatában" című nemzetközi konferenciára október 1-ig lehet regisztrálni.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás Budapesten
Pályázatok, karrier
A Gáts Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltet keres Budapest 3. kerületi irodájába, azonnali munkakezdéssel.

tovább olvasom
Jegyzőkönyvvezetés záróvizsgán
Doktori Iskola hírei
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot hirdet nappali tagozatos doktorandusz hallgatók részére záróvizsga bizottságban történő jegyzőkönyv-vezetési feladatok ellátására.

tovább olvasom
Ünnepi tanévnyitó a jogi karon
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara szeptember 5-én, a felújított Halasy-Nagy József Aulában tartotta ünnepi tanévnyitó tanácsülését, amelyen köszöntő beszédet mondott Dr. Vízkelety Mariann, igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár és Dr. Bódis József, a PTE rektora is.

tovább olvasom
Kriszbacher Ildikó ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A PTE a 2017/2018-as tanévre ismét pályázatot írt ki a Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíj elnyerésére.

tovább olvasom
Szakmai gyakorlat a Külügyi és Külgazdasági Intézetben
Pályázatok, karrier
A Külügyi és Külgazdasági Intézet 12 hetes szakmai önkéntes lehetőséget biztosít egyetemi és főiskolai hallgatók, valamint doktoranduszok számára, mely a korábbi gyakornoki program folytatása.

tovább olvasom
Magyar Felsőoktatás Napja Díszünnepség - PTE 650 Jubileum
Egyetemi hírek
2017. szeptember 1-jén 10.00 órakor kezdődik a PTE Tanévnyitó Ünnepi Szenátusi Ülése és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ünnepi Közgyűlése. Szeptember 2-án kerül sor a 650 Jubileumi PTE Napra.

tovább olvasom