Fulbright ösztöndíjak az Egyesült Államokba
Pályázatok, karrier
A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság meghirdette a 2019-2020-as tanévre szóló ösztöndíjait.

tovább olvasom
Ismét pécsi jogászok kaptak Praesens-díjat
Kari hírek
A hétvégén tartott Budapesti Jogászbál alkalmával ismét pécsi jogászok részesültek Praesens-díjban: Niklai Patrícia Dominika joghallgató, Dr. Meilinger Csaba pedig ügyvédjelölt kategóriában bizonyult a díjra legérdemesebbnek.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás Budapesten
Pályázatok, karrier
A Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Iroda ügyvédjelölti pozícióra keres magas szintű angol nyelvtudással rendelkező fiatal jogászt, akár friss diplomást is.

tovább olvasom
Jogi referensi állás
Pályázatok, karrier
Az Alsó-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. § alapján pályázat útján betölthető jogi referens munkakört hirdet.

tovább olvasom
Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Verseny
Rendezvények, programok
A Polgári Jogi Tanszék magánjogi érdeklődésű, lelkes hallgatók jelentkezését várja az Országos Polgári Jogi Jogesetmegoldó és Activity Versenyre.

tovább olvasom
Felhívás - Arsboni Karriernap
Pályázatok, karrier
2018. február 27-én rendezik az első Arsboni Karriernapot, amelynek célja, hogy segítse a frissen végzett és a végzős jogászokat abban, hogy az ország legjobb munkaadóinál helyezkedhessenek el.

tovább olvasom
Gyakornoki munka joghallgatóknak
Pályázatok, karrier
Fiatalos ügyvédi iroda keres az ügyvédi hivatást választani kívánó, II-V. évfolyamos elhivatott joghallgatót otthonról, távmunkában is végezhető joggyakornoki feladatokra.

tovább olvasom
A közszolgálat jogi szabályozása – Közszolgálati jog de lege lata et ferenda konferencia
Rendezvények, programok
A PTE ÁJK Munkajogi és Társadalombiztosítási Jogi Tanszékének munkatársainak közreműködésével 2018. március 22-én konferenciát szervez a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közszolgálati és HR Komplex Kutatóműhelye.

tovább olvasom