Karriernap a jogi karon
Rendezvények, programok
2018. március 20-án a PTE ÁJK HÖT Karriernapot szervez, amelynek alapvető célja, hogy a pécsi joghallgatóknak lehetőséget nyújtson megismerni a munkaerőpiac szereplőit, ezáltal segítve őket karrierjük tudatos tervezésében.

tovább olvasom
Felhívás konferencia-részvételre hallgatóknak is
Rendezvények, programok
A Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Praetor Szakkollégiuma az MTA-DE Közszolgáltatási Kutatócsoporttal közösen 2018. április 12-én tudományos napot szervez, amelynek keretében „A jogtudomány aktuális kihívásai az egyes jogágakban - készülődés a XXXIV. OTDK rendezvényére” című konferenciára invitálja az érdeklődőket.

tovább olvasom
Profex próbanyelvvizsga
Kari hírek
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Profex próbanyelvvizsgákra való jelentkezés határideje 2018. március 13.

tovább olvasom
Felhívás nemzetközi jogi jogesetmegoldó versenyre
Rendezvények, programok
A 2017/18. tanévben újra megrendezik az immár VIII. Nemzetközi Jogi Jogesetmegoldó Versenyt, amelyre a nemzetközi jog tárgyat már teljesített, vagy azt jelenleg tanuló hallgatók jelentkezhetnek.

tovább olvasom
Jegyzőkönyvvezetés záróvizsgán
Doktori Iskola hírei
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar pályázatot hirdet nappali tagozatos doktorandusz hallgatók részére záróvizsga bizottságban történő jegyzőkönyv-vezetési feladatok ellátására.

tovább olvasom
Ujvári János diplomadíj 2018
Pályázatok, karrier
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2017/2018. tanév tavaszi félévében ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását március 6-án Dr. Boncz Imre közgazdasági szakokleveles orvos tartja „Mennyibe kerül egy éjszaka a kórházban?” címmel.

tovább olvasom
IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok listája
Pályázatok, karrier
Ezúton tesszük közzé az IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok listáját (2017-2018-as tanév II. félév).

tovább olvasom