Dupla siker - Joghallgató lett a PTE Hangja
Kultúra, közélet
A PTE Hangja 2018-as döntőjében három jogász is érdekelt volt, akik közül Édelmann Szófia megnyerte a versenyt, míg Bagossy Rebeka hallgatónk a második helyen végzett.

tovább olvasom
Osztrák-Magyar Nyári Egyetem
Pályázatok, karrier
A Bécsi Egyetem és az ELTE szombathelyi Savaria Egyetemi Központja idén 2018. július 1–20. között szervezi Osztrák-Magyar Nyári Egyetemét németül tanuló magyar, illetve magyarul tanuló osztrák hallgatók számára Szombathelyen.

tovább olvasom
Gyámügyi szakügyintézői állás Pécsett
Pályázatok, karrier
A Baranya Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztálya azonnal betölthető állást hirdet gyámügyi szakügyintézői munkakörben; a jelentkezési határidő május 18.

tovább olvasom
Két második hely az erdélyi jogesetmegoldó versenyen
Kari hírek
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Jogi Intézete május 4-6. között "Jog a gyakorlatban" címmel polgári jogi és büntetőjogi jogesetmegoldó szakmai tábort és versenyt rendezett, amelyen karunk csapatai mindkét szekcióban második helyezést értek el!

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását május 8-án Dr. Gyergyák János településmérnök tartja „Amerika városépítészetének új irányvonalai, avagy új recept a tojásrántottához” címmel.

tovább olvasom
Álláshirdetés ügyvédjelölteknek
Pályázatok, karrier
A Kiss és Lányi Ügyvédi Iroda budapesti irodájába teljes munkaidőbe, hosszútávú munkavégzésre ügyvédjelöltet keres az irodában dolgozó ügyvédek munkájának segítésére.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás Budapesten
Pályázatok, karrier
Budapesti ügyvédi iroda keres ingatlanjogi csoportjába ügyvédjelöltet.

tovább olvasom
A Márkus Dezső Összehasonlító Jogtörténeti Kutatócsoport konferenciája
Rendezvények, programok
2018. április 26-án 11.00 órai kezdettel kerül sor a "Polgári-kori jogintézmények, torzulások és jogkövetkezmények Magyarországon" című tudományos ülésre a PTE ÁJK-n.

tovább olvasom