Szakmai gyakorlat joghallgatók számára az Országgyűlés Hivatalának Törvényhozási Igazgatóságán
Pályázatok, karrier
Az Országgyűlés Hivatala az előző évekhez hasonlóan az idei őszi félévben is lehetőséget biztosít az alkotmányjog, és ezen belül is elsősorban az Országgyűlés munkája iránt érdeklődő, jogi egyetemi hallgatók számára szakmai gyakorlat végzésére.

tovább olvasom
Tanulmányi Osztály nyári nyitvatartása
Kari hírek
A Tanulmányi Osztály 2018. július 02. - 2018. augusztus 20. között 8:00-12:00 óráig tart nyitva. A délutáni ügyfélszolgálat szünetel!

tovább olvasom
Irány Közép-Európa! - mobilitási felhívás
Pályázatok, karrier
Bosznia-Hercegovina, Csehország, Horvátország, Montenegró, Szerbia és Szlovákia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható a 2018/2019-es tanév őszi félévére.

tovább olvasom
Felhívás beiskolázási tevékenységre
Pályázatok, karrier
A PTE Karrier Irodája olyan tehetséges és motivált hallgatókat keres beiskolázási tevékenységéhez akik segítenek a PTE képzéseinek népszerűsítésében.

tovább olvasom
Magyar Örökség Díjban részesült Herczegh Géza
Kari hírek
2018. június 23-án került sor a Magyar Örökség Díj átadására, amelynek alkalmával Magyar Örökségnek nyilvánították Dr. Herczegh Géza nemzetközi hírű jogtudósi munkásságát.

tovább olvasom
Országgyűlési gyakorlat 2018/2019
Pályázatok, karrier
Az Országgyűlés elnöke a 2018/2019. tanévre is meghirdette egyetemi hallgatók részére szóló gyakornoki pályázatát.

tovább olvasom
Alternatív Vitarendezési Fórum
Rendezvények, programok
Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket a Munkástanácsok Országos Szövetsége által az EU-s társfinanszírozásban működtetett „Dél-Dunántúl JOGpontok” projekt keretében 2018. június 29-én a PTE ÁJK-n szervezett, GDPR a munkajogban – Kollektív munkajog – Alternatív vitarendezés c. konferenciára.

tovább olvasom
Mailáth György Tudományos Pályázat 2018
Pályázatok, karrier
Az Országos Bírósági Hivatal Elnöke Mailáth György országbíró emlékére idén is tudományos pályázatot hirdet. A pályázatok beérkezési határideje: 2018. szeptember 28.

tovább olvasom