Kriszbacher Ildikó Ösztöndíj pályázati kiírás a 2018/2019-es tanévre
Pályázatok, karrier
A PTE idén is meghirdeti tehetséges, szakterületükön legkiválóbb hallgatói számára a PTE Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjat (KIÖ).

tovább olvasom
Tanévnyitó ünnepi ülés
Kari hírek
Szeptember 3-án tartottuk a karon a 2018/19. tanév ünnepi tanévnyitó tanácsülését, amelyen köszöntő beszédet mondott Dr. Miseta Attila, a PTE rektora és Dr. Fábián Adrián dékán is, majd a hagyományoknak megfelelően az elsőévesek eskütételére, valamint kitüntetések és elismerések átadására került sor.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás Budapesten
Pályázatok, karrier
Budapesti ügyvédi iroda állást hirdet gazdasági jogi, munkajogi és ingatlanjogi területek iránt érdeklődő ügyvédjelölt részére.

tovább olvasom
Kuriózumnak számító középkori tantermet adtak át Karunkon
Kari hírek
Olyan egyedülálló egyetemtörténeti tantermet alakítottak ki és adtak át szeptember 3-án délelőtt a PTE Állam- és Jogtudományi Karán, amely Bolognán kívül csak Pécsett található - mondta avatóbeszédében Dr. Korinek László professor emeritus, a tanterem megálmodója.

tovább olvasom
"Creating Future" svájci-magyar gyermekvédelmi együttműködés
Kari hírek
A PTE ÁJK oktatói, Dr. Zeller Judit és Dr. Dudás-Korinek Beáta az elmúlt héten a budapesti Cseppkő Gyermekotthonban jártak, hogy együttműködést készítsenek elő a zürichi ZHAW Hochschule "Creating Future" svájci-magyar gyermekvédelmi programjához való csatlakozásról.

tovább olvasom
Tanulmányi Osztály korlátozott nyitvatartás
Kari hírek
Felhívjuk szíves figyelmüket  hogy 2018. szeptember 3-án (hétfőn) az első éves hallgatók beiratkozására való tekintettel, a levelekre és telefonhívásokra korlátozottan tudunk válaszolni.

tovább olvasom
Az ÁJK és az iLEX System közötti együttműködés
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara és az iLex Sytems Szolgáltató Zrt. között együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására került sor 2018. augusztus 27-én a Dékáni Hivatalban.

tovább olvasom
Álláslehetőség a Holland Nagykövetségen
Pályázatok, karrier
Jogászként érdekel a nemzetközi diplomácia? A Holland Királyság Nagykövetsége a magyar jogban jártas munkatársat keres; jelentkezés szeptember 10-ig.

tovább olvasom