IM Jogászösztöndíj
Pályázatok, karrier
Megjelent az Igazságügyi Minisztérium által támogatott jogászösztöndíjakról szóló pályázati felhívás a 2019-2020-as tanév első félévére vonatkozóan.

tovább olvasom
PÉNZÜGYI JOGI AKADÉMIA - pénzügyi jogi képzés joghallgatók részére
Pályázatok, karrier
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) a Budapest Institute of Banking (BIB) közreműködésével egy új lehetőséget kínál joghallgatók számára 2019. szeptemberétől PÉNZÜGYI JOGI AKADÉMIA néven.

tovább olvasom
KÉRDEZZ! FELELÜNK – ismerd meg a kar aranyérmeseit és lehetőségeidet!
Kari hírek
Amikor az oktató felel: 2019. szeptember 9. 17.00 órától játékos ismerkedésre és kötetlen beszélgetésre, valamint néhány érdekfeszítő villámelőadásra invitálják a joghallgatókat, elsősorban a gólyákat a kar Pro Scientia Aranyérmet szerzett egykori hallgatói, oktatói.

tovább olvasom
Pályázati felhívás
Pályázatok, karrier
A PTE ÁJK a Yurt Enverrel kötött együttműködési megállapodásban foglalt felajánlás alapján pályázatot ír ki a 2019/2020-as tanévre vissza nem térítendő pénzbeli támogatás elnyerésére.  Benyújtási határidő: 2019. szeptember 26. 12.00 óra.

tovább olvasom
Gyakornoki álláslehetőség (joghallgató)
Pályázatok, karrier
a Forgó, Damjanovic és Társai Ügyvédi Irodában

tovább olvasom
Nyelvtanfolyamok középiskolások számára
Kari hírek
A PTE ÁJK Idegen Nyelvi Lektorátus és Szaknyelvi Vizsgahely tanfolyamokat indít középfokon (B2 szinten) angol, német, orosz és latin nyelvből, továbbá alapfokon (A2 szinten) latin nyelvből középiskolások számára a JuridEco szervezésében.

tovább olvasom
Nyelvtanfolyamok a PTE ÁJK FOKSZ-os hallgatói számára
Kari hírek
A PTE ÁJK Idegen Nyelvi Lektorátus és Szaknyelvi Vizsgahely középfokú (B2 szintű) tanfolyamokat indít angol, német, orosz és latin nyelvből, továbbá alapfokú (A2 szintű) tanfolyamot latin nyelvből a PTE ÁJK FOKSZ-os hallgatói számára a JuridEco szervezésében.

tovább olvasom
Elhunyt Kajtár István professzor
Kari hírek
Életének 68. évében, 2019. augusztus 18-án elhunyt Prof. Dr. Kajtár István jogtörténész, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának professor emeritusa.

tovább olvasom