Szeretsz és tudsz érvelni? – Itt a helyed! Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Verseny
Pályázatok, karrier
A Dr. Nagy László Alapítvány ötödik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt, amelyre október 24-ig lehet jelentkezni.

tovább olvasom
Felhívás németországi ösztöndíjra
Pályázatok, karrier
Az Alkotmánybíróság és a Konrad-Adenauer-Stiftung pályázatot hirdet németországi intézménynél töltendő szakmai gyakorlati vagy vendégkutatói ösztöndíj elnyerésére.

tovább olvasom
Amerikai előadó a pécsi Jogi Karon
Rendezvények, programok
2018. október 9. kedden tart előadást James J. Clark a Florida State University College of Social Work dékánja a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

tovább olvasom
Ujvári János diplomadíj-pályázat 2019
Pályázatok, karrier
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a 2018/2019 tanév őszi félévében végzős hallgatók részére ismét meghirdeti az Ujvári János diplomadíj-pályázatot.

tovább olvasom
A jövőben együttműködik a PTE Jogi Kara Paks Város Önkormányzatával
Kari hírek
2018. október 17-én 9:30 órakor ünnepélyes keretek között kerül aláírásra a Pécsi Tudományegyetem és Paks Város Önkormányzata között létrejött megállapodás. Az Állam- és Jogtudományi Kar előkészítő és egyeztető munkájának eredménye az együttműködés, melynek keretében a pécsi Jogi Kar több egyetemi szervezeti egységhez hasonlóan széles körű szakmai munkával támogatja Paks Város Önkormányzatát, ezzel együtt a Paks 2 beruházást.

tovább olvasom
„AI Generation Contest” regisztrációjának megnyitó ceremóniája az ÁJK-n
Rendezvények, programok
Légy részese az „AI Generation Contest” regisztrációját megnyitó ceremóniának! Időpont: 2018. október 08. 15:30-17:00 Helyszín: PTE ÁJK Faluhelyi Ferenc előadóterem (Pécs, 48-as tér 1. II. em.)

tovább olvasom
Jogi előadói állás
Pályázatok, karrier
A Németh és Tímár Ügyvédi iroda jogi előadó munkatársat keres dél-dunántúli régióban - Tolna megyében - történő munkavégzésre.

tovább olvasom
Válj hallgatói mentorrá!
Egyetemi hírek
Ha könnyen megtalálod a közös hangot másokkal és elkötelezetten szeretnél segíteni hallgatótársaidnak, jelentkezz!

tovább olvasom