Pályázati lehetőség a Baker McKenzie-nél
Pályázatok, karrier
A 12 hetes nemzetközi program keretein belül a Baker McKenzie jogászaival Budapesten és európai országokban szerezhetnek tapasztalatot a frissen végzett jogászok.

tovább olvasom
Ügyvédek egykor és ma - vendégünk a Pécsi Ügyvédi Kamara Elnöke
Rendezvények, programok
2018. november 21-én 15.30 órai kezdettel a kari TDT szervezésében vendégünk lesz dr. Leposa Marianna, a Pécsi Ügyvédi Kamara elnöke.

tovább olvasom
Trócsányi László: a kormánynak fontos a vidéki jogászképzés
Kari hírek
Budapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - A kormánynak fontos, hogy erősek legyenek a vidéki állam- és jogtudományi karok - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter a nemzeti kiválósági jogászösztöndíjasok szakmai napján pénteken Budapesten.

tovább olvasom
TDK orientációs nap
Rendezvények, programok
2018. november 15-én 11.00-15.00 óra között rendezzük a kari TDK orientációs napot, amelynek során bemutatkoznak a diákkörök, az OTDK-ról szóló tájékoztatót és néhány az OTDK-ra továbbjutott pályamunka előadását is meghallgathatják az érdeklődők, valamint a TDK-val kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.

tovább olvasom
Karunk hallgatója az 5. Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyen győztese
Kari hírek
A Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyen idén Suhajda Máté, karunk ötödéves joghallgatója diadalmaskodott!

tovább olvasom
Díszdoktoravatás és egyetemi kitűntetés az Ünnepi Szenátusi Ülésen
Kari hírek
Pécsi Tudományegyetem Díszdoktoravató Ünnepi Szenátusi Ülést tartott a Magyar Tudomány Napja alkalmából november 8-án, melynek alkalmából került sor Dušan Nikolić jogprofesszor „Doctor Honoris Causa” avatására, valamint karunk egyetemi tanárának, Dr. Horváth Zsuzsannának kitűntetésére.

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadásai november 13-án: Dr. Rétsági Erzsébet „Általános iskolai testnevelés helyzete – Elvek és valóság”  és Dr. Járomi Melinda „Fókuszban a gerinc – Helyes testtartás és gerincbarát életmód kialakítása általános iskolás gyermekeknél”

tovább olvasom
Gyakornoki lehetőség az Audinál
Pályázatok, karrier
Izgalmas szakmai kihívások mellett nagyon versenyképes juttatásokat is ajánl az Audi Hungária Zrt. gyakornokainak.

tovább olvasom