Kuriózumnak számító középkori tantermet adtak át Karunkon
Kari hírek
Olyan egyedülálló egyetemtörténeti tantermet alakítottak ki és adtak át szeptember 3-án délelőtt a PTE Állam- és Jogtudományi Karán, amely Bolognán kívül csak Pécsett található - mondta avatóbeszédében Dr. Korinek László professor emeritus, a tanterem megálmodója.

tovább olvasom
"Creating Future" svájci-magyar gyermekvédelmi együttműködés
Kari hírek
A PTE ÁJK oktatói, Dr. Zeller Judit és Dr. Dudás-Korinek Beáta az elmúlt héten a budapesti Cseppkő Gyermekotthonban jártak, hogy együttműködést készítsenek elő a zürichi ZHAW Hochschule "Creating Future" svájci-magyar gyermekvédelmi programjához való csatlakozásról.

tovább olvasom
Tanulmányi Osztály korlátozott nyitvatartás
Kari hírek
Felhívjuk szíves figyelmüket  hogy 2018. szeptember 3-án (hétfőn) az első éves hallgatók beiratkozására való tekintettel, a levelekre és telefonhívásokra korlátozottan tudunk válaszolni.

tovább olvasom
Az ÁJK és az iLEX System közötti együttműködés
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara és az iLex Sytems Szolgáltató Zrt. között együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására került sor 2018. augusztus 27-én a Dékáni Hivatalban.

tovább olvasom
Álláslehetőség a Holland Nagykövetségen
Pályázatok, karrier
Jogászként érdekel a nemzetközi diplomácia? A Holland Királyság Nagykövetsége a magyar jogban jártas munkatársat keres; jelentkezés szeptember 10-ig.

tovább olvasom
Ügyvédjelölti állás
Pályázatok, karrier
Budapest XI. kerületében működő, főként gazdasági (társasági,  csőd- és  felszámolási) és polgári joggal (dologi és kötelmi joggal, családjoggal), valamint munkajoggal és ingatlanfejlesztéssel foglalkozó ügyvédi iroda egy fő ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Gyászhír
Kari hírek
2018. augusztus 25-én, életének 28. évében, méltósággal viselt, hosszan tartó betegség következtében elhunyt Karunk végzős jogász hallgatója Hoffart Szabina.

tovább olvasom
Felhívás pályázati támogatás elnyerésére
Pályázatok, karrier
A PTE ÁJK a Yurt Enverrel kötött együttműködési megállapodásban foglalt felajánlás alapján pályázatot ír ki a 2018/19-es tanévre vissza nem térítendő pénzbeli támogatás elnyerésére. Benyújtási határidő: 2018. szeptember 27. 12.00 óra.

tovább olvasom