CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói ösztöndíjak: 2018/2019
Pályázatok, karrier
A 2018/2019-es tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj-lehetőségek már elérhetőek.

tovább olvasom
OECD Young Associates Program
Pályázatok, karrier
A párizsi székhelyű Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megnyitotta a 2019-2021-es toborzási fordulóját Young Associates Program (YAP)-nak.

tovább olvasom
Felhívás nemzetközi jogi jogesetmegoldó versenyre
Kari hírek
A 2018/19. tanévben újra megrendezik az immár IX. Nemzetközi Jogi Jogesetmegoldó Versenyt, amelyre a nemzetközi jog tárgyat már teljesített, vagy azt jelenleg tanuló hallgatók jelentkezhetnek.

tovább olvasom
Pályázati lehetőség a Baker McKenzie-nél
Pályázatok, karrier
A 12 hetes nemzetközi program keretein belül a Baker McKenzie jogászaival Budapesten és európai országokban szerezhetnek tapasztalatot a frissen végzett jogászok.

tovább olvasom
Ügyvédek egykor és ma - vendégünk a Pécsi Ügyvédi Kamara Elnöke
Rendezvények, programok
2018. november 21-én 15.30 órai kezdettel a kari TDT szervezésében vendégünk lesz dr. Leposa Marianna, a Pécsi Ügyvédi Kamara elnöke.

tovább olvasom
Trócsányi László: a kormánynak fontos a vidéki jogászképzés
Kari hírek
Budapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - A kormánynak fontos, hogy erősek legyenek a vidéki állam- és jogtudományi karok - mondta Trócsányi László igazságügyi miniszter a nemzeti kiválósági jogászösztöndíjasok szakmai napján pénteken Budapesten.

tovább olvasom
TDK orientációs nap
Rendezvények, programok
2018. november 15-én 11.00-15.00 óra között rendezzük a kari TDK orientációs napot, amelynek során bemutatkoznak a diákkörök, az OTDK-ról szóló tájékoztatót és néhány az OTDK-ra továbbjutott pályamunka előadását is meghallgathatják az érdeklődők, valamint a TDK-val kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.

tovább olvasom
Karunk hallgatója az 5. Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyen győztese
Kari hírek
A Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyen idén Suhajda Máté, karunk ötödéves joghallgatója diadalmaskodott!

tovább olvasom