9th Batthyány Summer School
Doktori Iskola hírei
A 9th Batthyány Summer School elnevezésű nyári egyetem 2014. július 13. és 19. között Győrben kerül megrendezésre. A nyári egyetem kitűnő lehetőséget nyújt angol nyelvű előadás tartására valamint publikálásra.

tovább olvasom
Kiállítás megnyitó
Rendezvények, programok
A PTE Egyetemi Könyvtár Tóth József BTK-TTK Szakkönyvtára (Pécs, Ifjúság u. 6/a.) szeretettel meghív minden érdeklődőt, a William Butler Yeats életével és munkásságával foglalkozó kiállítás megnyitójára, amelyet 2014. május 7-én (szerda) 16:30-kor Írország budapesti nagykövete, Őexcellenciája Kevin Dowling nyit meg a Könyvtárban.

tovább olvasom
arsboni felhívás
Pályázatok, karrier
A jog világához kapcsolódóan várunk olyan legfeljebb tízezer karakter hosszúságú írásokat, melyek sikeresen ötvözik a szakmai minőséget az ismeretterjesztő újságírással. Az első 100 írást beküldő pályázók között 5db Ptk. Kommentárt, a pályázati kiírás megosztói között 5db egyéves Jogtár előfizetést sorsolunk ki.

tovább olvasom
PAB meghívó - AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI
Rendezvények, programok
A PÉCSI AKADÉMIAI BIZOTTSÁG (PAB) IX. GAZDASÁG- ÉS JOGTUDOMÁNYOK SZAKBIZOTTSÁGA BŰNÜGYI TUDOMÁNYOK MUNKABIZOTTSÁGA tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „AZ ISKOLAI ÁMOKFUTÁSOK ETIOLÓGIÁJA ÉS A PREVENCIÓ LEHETŐSÉGEI” című tudományos ülésére.

tovább olvasom
10 év Az EU-ban konferencia meghívó
Rendezvények, programok
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2014. május 15-én Budapesten "10 év az Európai Unióban - tanulságok és új kihívások" címmel nemzetközi konferenciát szervez az Egyetem újonnan átadott Ludovika Campusán.

tovább olvasom
X. Összegyetemi Állásbörze
Kari hírek
X. PTE Karriernap és Állásbörze - Nálad a szerva! 2014. május 5-6. Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont Idén májusban immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvénye. A börze résztvevői egy helyen, egy időben 30 kiállító álláskínálatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

tovább olvasom
Antall József Tudásközpont felhívása
Kari hírek
Az Antall József Tudásközpont kül- és biztonságpolitikai pályázatot hirdet Közép-Európa energiaellátásának biztonságpolitikai kihívásai témakörben. A kiírt pályázat kétfordulós. Az első, írásbeli forduló leadási határideje május 15, melynek során egy szakmai bizottság kiválasztja a beérkező pályázatok közül a legjobb hat írást. A második, szóbeli fordulóban a résztvevőknek 15 percben prezentálniuk kell munkájukat, melynek tervezett időpontja szeptember 17.

tovább olvasom
Szakirányú továbbképzések 10% kedvezménnyel
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, BUDAPESTI helyszínen is!

tovább olvasom