Pályázat oktatóknak a PTE Szenátusa munkáját segítő Innovációs Bizottság tagi tisztségének betöltésére
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja pályázatot hirdet a PTE Szenátusa munkáját segítő Innovációs Bizottság tagi tisztségének betöltésére 

tovább olvasom
Gál István Pakson tartott előadást a jogos védelemről
Kari hírek
A jogos védelemről tartott előadást Dr. Gál István karunk oktatója a Pakson tartott Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumon. A Paksi Rendőrkapitányság a fórumra mások mellett a társszervezeteket, a járás településeinek polgármestereit, a nyugdíjas klubok, a polgárőrségek, oktatási intézmények, egyházak képviselőit hívták meg.

tovább olvasom
Társulási ügyintézői állás a Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatalban
Pályázatok, karrier
A Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatal (8360 Keszthely, Fő tér 1.) teljes munkaidőben, határozatlan időre szóló közszolgálati jogviszonyban társulási ügyintézőt keres.

tovább olvasom
Jogi asszisztens pozíció Budapesten
Pályázatok, karrier
Budapesti, belvárosi ügyvédi irodába jogi asszisztenst keresünk. A munkakör számunkra fontos, bizalmi pozíció, és hosszú távon kívánjuk betölteni.  

tovább olvasom
Az MTA Állam- és Jogtudományi Bizottságának Civilisztikai Albizottsága a PTE ÁJK-n
Kari hírek
2014. május 12-én a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kara  adott otthont a Magyar Tudományos Akadémia Állam-és Jogtudományi Bizottságának Civilisztikai Albizottsága által szervezett tudományos ülésnek. Az albizottsági ülés keretében tartotta meg Prof. Dr. Peter Hay, karunk díszdoktora, székfoglaló előadását „Public Policy in the USA and int he European Union. Comparative approach.” címmel.

tovább olvasom
Gyakornoki pályázat
Pályázatok, karrier
Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése (Pécs, Széchenyi tér 1.) pályázatot hirdet a közgyűlés állandó bizottságai munkáját segítő gyakornoki feladatok ellátására.  A pályázat meghirdetésének célja, hogy a Pécsi Tudományegyetem hallgatói megismerkedhessenek az önkormányzati munka főbb területeivel és az egyetemi oktatás során szerzett elméleti ismereteiket, tudományos diákköri tevékenységüket a gyakorlat során kamatoztassák, és elméleti ismereteikkel segítsék a bizottságok munkáját.(A Közgyűlés állandó bizottságainak tevékenységi körét a melléklet tartalmazza.) 

tovább olvasom
BIZONYÍTVÁNYÁTADÓ ÜNNEPSÉG
Kari hírek
BIZONYÍTVÁNYÁTADÓ ÜNNEPSÉG időpont: 2014. május 28. 14,00 óra helyszín: PTE ÁJK AULA

tovább olvasom
Szakmai gyakorlati lehetőség joghallgatók számára
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Humán Szolgáltató Irodája (HSZI) szakmai gyakorlatot hirdet joghallgatók számára. A Karról 3 hallgatónak nyílik lehetősége, hogy a szakmai gyakorlaton részt vegyen.

tovább olvasom