Videópályázat indul a Víz Világnapjára!
Pályázatok, karrier
Pályázz Te is a pénzdíjakért! A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére.

tovább olvasom
Gyászhír
Kari hírek
Ezúton értesítjük Önöket, hogy Karunk oktatója, Dr. Tamás Lajos c. egyetemi tanár úr méltósággal viselt, hosszan tartó betegség következtében, 80. életévében elhunyt.

tovább olvasom
IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok hivatalos listája
Kari hírek
Ezúton tesszük közzé az IM Nemzeti Kiválósági és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjasok hivatalos (végleges) listáját, a 2018/2019-es tanév II. félévére vonatkozóan.

tovább olvasom
Könyvbemutató az MTA Székházban
Rendezvények, programok
Karunk dékánhelyettesének Dr. Mészáros Gábornak megjelent monográfiája kerül bemutatásra 2019. március 11-én 17 órakor. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

tovább olvasom
Kiberbiztonság jogi kihívásaira is felkészítjük hallgatóinkat
Rendezvények, programok
2019. február 27-én „Kiberbiztonsági fenyegetettség Európában” című program került megrendezésre a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban, amelynek meghívott előadói voltak dr. Nagy Zoltán PTE ÁJK Büntetőjogi Tanszék egyetemi docense, NKE RTK Kiberbűnözés Elleni Tanszékének vezetője és dr. Bencsik Balázs Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója, aki karunk volt hallgatója.

tovább olvasom
Ügyvédjelölt pozíció
Pályázatok, karrier
A Dr. Farkas Ügyvédi Iroda 2019. június-júliusi belépéssel Hévíz-Keszthely térségéből ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok nem hivatalos listája
Kari hírek
Ezúton tesszük közzé az IM Nemzeti Kiválósági és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjasok nem hivatalos (előzetes) listáját, a 2018/2019-es tanév II. félévére vonatkozóan.

tovább olvasom
Felhívás a felsőoktatási intézmények 2019. évi Szép magyar beszéd versenyére
Pályázatok, karrier
A Kazinczy–díj Alapítványi Bizottság, az Anyanyelvápolók Szövetsége és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Vitéz János Tanárképző Központ esztergomi képzési helyszínén meghirdeti a 2018/2019-es tanévre a felsőoktatási intézmények Kazinczyról elnevezett Szép magyar beszéd versenyét.

tovább olvasom