Grundlagen des österreichischen Privatrechts I. campus credit kurzus
Kari hírek
Erkennen Sie die deutschsprachliche privatrechtliche Terminologie und die grundlegenden Institute des österreichischen Privatrechts! Ismerje meg a német nyelvű magánjogi terminológiát és az osztrák magánjog alapvető intézményeit!

tovább olvasom
Konferencia Bruhács János 80. születésnapja tiszteletére
Rendezvények, programok
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara Bruhács János nemzetközi jogász 80. születésnapja tiszteletére konferenciát szervez 2019. október 4-én a pécsi Jogi Kar campusán.

tovább olvasom
Uniós migrációs és menekültügyi konferencia a pécsi Jogi Karon
Rendezvények, programok
Az Európa Központ részvételével zajló INSPIRED Erasmus+ Strategic Partnership projekt részeként 2019. 09. 17-én a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán kerül megrendezésre a menekültügy helyzetét és az uniós migrációs helyzetet tárgyaló konferencia.

tovább olvasom
Végrehajtói gyakornoki program
Pályázatok, karrier
A Végrehajtói kar  egyes tagjai végrehajtói gyakornoki lehetőséget biztosítanak karunk hallgatói számára. Leginkább az 5. szemesztertől kezdve várják hallgatóink jelentkezését.

tovább olvasom
Dr. Kiss Daisy emlékpályázat joghallgatók részére
Pályázatok, karrier
A Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége pályázatot hirdet Dr. Kiss Daisy emlékére polgári eljárásjogi témakörben joghallgatók részére.

tovább olvasom
Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában
Pályázatok, karrier
Az Országgyűlés elnöke pályázatot hirdet hazai főiskolai és egyetemi hallgatók részére a 2019/2020-as tanévben "Parlamenti Gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában" címmel.

tovább olvasom
Kriszbacher Ildikó ösztöndíj
Pályázatok, karrier
A PTE idén is meghirdeti tehetséges, szakterületükön legkiválóbb hallgatói számára a PTE Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjat (KIÖ). A KIÖ egyéni Munkatervnek megfelelően folytatott szakmai munka végzését támogatja. Célja a legtehetségesebb hallgatók egyetemi oktatóvá és kutatóvá válásának támogatása. Alapját a témavezető oktatók (a tutorok) irányításával végzett hallgatói kutató- és szakmai munka képezi.

tovább olvasom
Ünnepélyes tanévnyitó és partnertalálkozó a jogi karon
Kari hírek
Idén első alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara az ünnepélyes tanévnyitóval egybekötött partnertalálkozóját.

tovább olvasom