X. Összegyetemi Állásbörze

Kategória: Kari hírek
2014. April 26.

X. PTE Karriernap és Állásbörze - Nálad a szerva!

2014. május 5-6.
Helyszín: Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont

Idén májusban immáron tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvénye. A börze résztvevői egy helyen, egy időben 30 kiállító álláskínálatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

A Karriernapon olyan közismert személyiségekkel beszélgetünk, akiknek kellő tapasztalatuk van abban, hogyan egyeztessék sikeres karrierjüket az élet más területeivel: vendégünk lesz dr. Törőcsik Mária (PTE KTK, Trend Inspiráció), Fodor József (Rádió1, Pécsi Fesztiválszervező Nonprofit Kft.), Sors Tamás úszó-paralimpikon, Csonka Zsófia sportlövő olimpikon, és a The Immigrants zenekar is.

A részt vevők első kézből kapnak segítséget személyes céljaik átgondolásához, információkat az önéletrajz megírásától egészen egy állásinterjún való megfelelő szereplésig.

Minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadvánnyal lesz gazdagabb, és a legalább 3 programelemre ellátogatókat belépőjeggyel ajándékozunk meg Kőhalmi Zoltán előadására, (max. 350 főig).

Az egyes programokra előzetes regisztráció szükséges, mely április 29-ig megtehető: http://kerdoiv.pte.hu/evasys/online.php?p=allasborze

A programokkal és a regisztrációval kapcsolatban a http://www.pteallasborze.hu oldalon található információ, valamint a koszi@pte.hu e-mail címen és a 30/969-4668, 72/501-500/28085-ös telefonszámokon lehet érdeklődni.

Fb esemény: https://www.facebook.com/events/1417817848478312/?ref_newsfeed_story_type=regular

Részletek, program >>

Plakát

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon