Ismét joghallgatók a PTE tehetségkövetei között

Kategória: Kari hírek
2016. December 19.

December elsején adták át a Pécsi Tudományegyetemen az Átütő Tehetség és a Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjakat, továbbá a SZINAPSZIS hallgatói mentor elismeréseket, amelyek elnyerői között idén is ott van karunk számos hallgatója.

A PTE átütő tehetségei számára létrehozott ösztöndíjat, s ezzel a Pécsi Tudományegyetem tehetségköveti megbízását ismét elnyerték: Biró Zsófia és Hohmann Balázs joghallgatók, akik már 2015-ben is részesültek ebben az elismerésben. Hohmann Balázs emellett SZINAPSZIS hallgatómentor oklevelet is kapott.

A Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíjat idén öt hallgatónk vehette át, tutoraik szintén elismerő oklevélben részesültek:

  • Suhajda Máté Gáspár (tutora: Dr. Korsósné Dr. Delacasse Krisztina)
  • Krausz Bernadett (tutora: Dr. Bércesi Zoltán)
  • Lovas László (tutora: Dr. Jusztinger János)
  • Nyikos Bettina (tutora: Dr. Tilk Péter)
  • Shakibapoor Amanda Petra (tutora: Dr. Nochta Tibor)

A Kriszbacher Ildikó Tehetséggondozó Ösztöndíjhoz kapcsolódó tutori tevékenység elismerésére alapította az Egyetem Szenátusa a Pro Cura Ingenii-díjat, melyet a 2015-16-os tanévben végzett munkájáért a Tehetségtanács Dr. Bencsik András, a PTE Állam- és Jogtudományi Kar adjunktusa számára ítélte oda. A díjat novemberben a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmával tartott oklevélátadó ünnepségen adták át.

Szívből gratulálunk hallgatóinknak és tutoraiknak!

Az átadóról készült fotógaléria. >>

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon