Felhívás Kari TDK Konferenciára 2018

Kategória: Kari hírek
2018. June 13.

2018. október 11-12-én rendezzük a kari TDK konferenciát, amely egyúttal a 2019. évi XXXIV. OTDK első fordulóját jelentő minősítő (válogató) fórum is. A kari fordulóra a jelentkezés határideje: 2018. június 25.

 A nevezést a hallgatók e-mailben, a kari TDT titkárhoz (Dr. Korsósné dr. Delacasse Krisztina, delacasse.krisztina@ajk.pte.hu) nyújtják be a dolgozat címének a megadásával, konzulensüknek és annak a tagozatnak a megjelölésével, amelyben indulni kívánnak. A jelentkezéshez egy minimum 500 (maximum 2500) karakterből álló, magyar nyelvű rezümét is kérünk csatolni. Az ekkor leadott címen módosítani a dolgozat bemutatásáig lehet.

A dolgozatok leadásának határideje a kari fordulóra: 2018. október 1.   
A dolgozatokat diákkörönként az adott TDK szakvezető oktatójának kell leadni és egyúttal a kari TDT titkárnak elektronikus formában megküldeni.

Az állam- és jogtudományok némely szakterületével kapcsolatos pályamunkával (pl. kriminalisztika, kriminológia, büntetés-végrehajtás, vám-, adó- és jövedéki igazgatás, rendészet, rendészeti igazgatás) akár a Had- és Rendészettudományi Szekcióban is lehet indulni az országos versenyen, azonban ugyanaz a pályamunka nem indulhat az OTDK-n egyúttal az Állam- és Jogtudományi Szekcióban is; a zsűri által továbbjutásra alkalmasnak ítélt dolgozat szerzőjének el kell döntenie, melyik szekcióba kíván nevezni.

A 2018. évi kari TDK Konferencia részletes kiírása letölthető itt >>

Miért a PTE ÁJK?


ÁJK a Facebookon