Álláslehetőség a NAV-nál
Pályázatok, karrier
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága határozatlan időre szóló, adóellenőri (és egyéb más) álláshelyek betöltésére keresi - pénzügyi vagy közigazgatási (jogi) végzettséggel rendelkező - új munkatársait budapesti székhelyén, a 1144 Budapest, Gvadányi utca 69. szám alatt történő munkavégzésre.

tovább olvasom
Múlt és jövő egy este alatt – Kutatók Éjszakája a pécsi jogi karon
Rendezvények, programok
2019. szeptember 27-én ha nem is a szó szoros értelmében vett időutazásra, de színes, a múltban kalandozó és a jövő próbatételeit, technológiáit felvillantó programokra invitálja az érdeklődőket a PTE Állam- és Jogtudományi Kar.

tovább olvasom
Legyen innovatív! Legyen piacvezető! – Jog a XXI. században
Kari hírek
Rövid ciklusú képzéseket indít a pécsi Jogi Kar, melyek választ adhatnak a XXI. század innovatív gondolkodást igénylő kihívásaira.

tovább olvasom
Demonstrátori pályázati kiírás
Kari hírek
A PTE Állam- és Jogtudományi Kara felhívást tesz közzé demonstrátori pályázat benyújtására a  2019/2020-as tanévre. A jelentkezéseket  2019. október 11-ig lehet beadni írásban a Tanulmányi Osztályon.

tovább olvasom
Felhívás Nemzetközi Médiajogi Perbeszédversenyre
Pályázatok, karrier
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara a tavalyi évi sikerekre tekintettel ismét versenyző csapatot kíván indítani a 2019-2020. évi Monroe E. Price Media Law Moot Court Médiajogi Perbeszédversenyen.

tovább olvasom
Grundlagen des österreichischen Privatrechts I. campus credit kurzus
Kari hírek
Erkennen Sie die deutschsprachliche privatrechtliche Terminologie und die grundlegenden Institute des österreichischen Privatrechts! Ismerje meg a német nyelvű magánjogi terminológiát és az osztrák magánjog alapvető intézményeit!

tovább olvasom
Konferencia Bruhács János 80. születésnapja tiszteletére
Rendezvények, programok
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara Bruhács János nemzetközi jogász 80. születésnapja tiszteletére konferenciát szervez 2019. október 4-én a pécsi Jogi Kar campusán.

tovább olvasom
Uniós migrációs és menekültügyi konferencia a pécsi Jogi Karon
Rendezvények, programok
Az Európa Központ részvételével zajló INSPIRED Erasmus+ Strategic Partnership projekt részeként 2019. 09. 17-én a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán kerül megrendezésre a menekültügy helyzetét és az uniós migrációs helyzetet tárgyaló konferencia.

tovább olvasom