Tanulmányi Osztály felújítás miatti ügyfél fogadási rend változása
Kari hírek
2019.10.18. – 2019.10.31 között a Tanulmányi Osztály 008-009-es irodája felújítás miatt zárva lesz.

tovább olvasom
Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny 2019
Pályázatok, karrier
A Dr. Nagy László Alapítvány hatodik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt, amelyre október 28-ig lehet jelentkezni.

tovább olvasom
IM Nemzeti Kiválósági és IM Tanulmányi jogászösztöndíjasok nem hivatalos listája
Kari hírek
Ezúton tesszük közzé az IM Nemzeti Kiválósági és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjasok nem hivatalos (előzetes) listáját, a 2019/2020-as tanév I. félévére vonatkozóan.

tovább olvasom
Würth Alapítvány Pályázati felhívása
Pályázatok, karrier
A Reinhold és Carmen Würth Alapítvány célja, hogy anyagi támogatást nyújtson tehetséges, hátrányos helyzetben lévő, nappali tagozatos joghallgatók részére.

tovább olvasom
Felelős Akkreditált Közbeszerzési Szaktanácsadók képzése - Közbeszerzések és (köz)pénzügyek
Kari hírek
A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán második alkalommal kerül megrendezésre felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók számára kötelező közbeszerzési szakmai képzésként elismert konferencia, amelynek címe ezúttal „Közbeszerzések és (köz)pénzügyek”.

tovább olvasom
2020-ban is „Mint-a-Parlament” rendezvény
Pályázatok, karrier
Országgyűlés Hivatala Közgyűjteményi És Közművelődési Igazgatósága az idei évben is megrendezi az Országgyűlés törvényhozó munkáját modellező rendezvényét felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára.

tovább olvasom
Gyakornoki és ügyvédjelölti álláslehetőség
Pályázatok, karrier
A White Summers Caffee & James, LLP szilícium-völgyi ügyvédi iroda budapesti irodájába megbízható, kreatív, a kockázati tőke iránt érdeklődő gyakornokokat, illetve ügyvédjelölteket keres 2019 októberi vagy novemberi munkakezdéssel!

tovább olvasom
Kínai egyetem díszdoktora lett Prof. Dr. Gál István László
Kari hírek
Prof. Dr. Gál István László a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi tanára, a Büntetőjogi Tanszék tanszékvezetője, Honoris Causa professzori elismerésben részesült a kínai Southeast University Law School-on.

tovább olvasom