ajk.pte.hu - legfrissebbek http://ajk.pte.hu/ Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar Mon, 25 Sep 2017 13:44:05 +0200 ajk.pte.hu - legfrissebbek http://ajk.pte.hu/ hu-hu Dr. Kiss Daisy emlékpályázat http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/dr-kiss-daisy-emlekpalyazat-2017 http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/dr-kiss-daisy-emlekpalyazat-2017 Dr. Kiss Daisy emlékpályázat A Magyar Ügyvédi Kamara idén is kiírta a Dr. Kiss Daisy emlékpályázatot polgári eljárásjog témakörben. Benyújtási határidő: 2017. október 30.

...]]>
+2000
Bárczi Zoltán emlékpályázat http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/barczi-zoltan-emlekpalyazat http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/barczi-zoltan-emlekpalyazat Bárczi Zoltán emlékpályázat A Dr. Bárczi Zoltán EU Közösségi Jog Alapítvány pályázatot hirdet uniós jogi témájú tanulmányok elkészítésére.

...]]>
+2000
PAB meghívó - Büntetőeljárás és festészet http://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/pab-meghivo-buntetoeljaras-es-festeszet http://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/pab-meghivo-buntetoeljaras-es-festeszet PAB meghívó - Büntetőeljárás és festészet A Pécsi Akadémiai Bizottság (PAB) IX. Gazdaság- és Jogtudományok Szakbizottsága Bűnügyi Tudományok Munkabizottsága tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a „Büntetőeljárás és festészet” című tudományos ülésére.

...]]>
+2000
Ügyvédjelölti állás Budapesten http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/ugyvedjelolti-allas-budapesten-2017-09 http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/ugyvedjelolti-allas-budapesten-2017-09 Ügyvédjelölti állás Budapesten Nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező budapesti ügyvédi iroda ügyvédjelöltet keres. Jelentkezés: 2017. október 31-ig.

...]]>
+2000
Sárkányok, boszorkányok, gyíkok és kutyák?! http://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/sarkanyok-boszorkanyok-gyikok-es-kutyak http://ajk.pte.hu/hirek/rendezvenyek_programok/sarkanyok-boszorkanyok-gyikok-es-kutyak Sárkányok, boszorkányok, gyíkok és kutyák?! 2017. szeptember 29-én, a Kutatók Éjszakáján ismét szeretettel várunk minden érdeklődőt a Jogi Karon! A programok már délután elkezdődnek és késő estig tartanak.

...]]>
+2000
Alma Materünk, a jogi kar http://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/alma-materunk-a-jogi-kar http://ajk.pte.hu/hirek/kari_hirek/alma-materunk-a-jogi-kar Alma Materünk, a jogi kar A Jövő Közigazgatásáért Alapítvány 2017. szeptember 13-án ünnepi könyvbemutatót tartott a jogi karon a 650. évfordulóját ünneplő Pécsi Tudományegyetem tiszteletére.

...]]>
+2000
Az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány pályázatai http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/az-osztrak-magyar-akcio-alapitvany-palyazatai-2017 http://ajk.pte.hu/hirek/palyazatok/az-osztrak-magyar-akcio-alapitvany-palyazatai-2017 Az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány pályázatai Az OMAA/AÖU Kuratóriuma pályázatot hirdet ausztriai és magyarországi tudományos kutatási és felsőoktatási területen folytatott együttműködések támogatására és ausztriai ösztöndíjas tartózkodásra.
Az ösztöndíjas program keretében, kutatói, egyetemi oktatói, PhD-hallgatói ausztriai ösztöndíjak pályázhatók meg német nyelven.

...]]>
+2000