Ügyvédjelölti állás Pécsett
Pályázatok, karrier
A Dr. Horváth Ágnes Ügyvédi Iroda németül beszélő ügyvédjelöltet keres.

tovább olvasom
Dupla siker - Joghallgató lett a PTE Hangja
Kultúra, közélet
A PTE Hangja 2018-as döntőjében három jogász is érdekelt volt, akik közül Édelmann Szófia megnyerte a versenyt, míg Bagossy Rebeka hallgatónk a második helyen végzett.

tovább olvasom
Jogbölcseleti és Társadalomelméleti TDK
Kari hírek
A Jogbölcseleti és Társadalomelméleti Tanszék 2018. szeptemberében el kívánja indítani tudományos diákkörét, amelybe a hallgatók jelentkezését 2018. június 25-ig várják.

tovább olvasom
Osztrák-Magyar Nyári Egyetem
Pályázatok, karrier
A Bécsi Egyetem és az ELTE szombathelyi Savaria Egyetemi Központja idén 2018. július 1–20. között szervezi Osztrák-Magyar Nyári Egyetemét németül tanuló magyar, illetve magyarul tanuló osztrák hallgatók számára Szombathelyen.

tovább olvasom
Gyámügyi szakügyintézői állás Pécsett
Pályázatok, karrier
A Baranya Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztálya azonnal betölthető állást hirdet gyámügyi szakügyintézői munkakörben; a jelentkezési határidő május 18.

tovább olvasom
Két második hely az erdélyi jogesetmegoldó versenyen
Kari hírek
A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Jogi Intézete május 4-6. között "Jog a gyakorlatban" címmel polgári jogi és büntetőjogi jogesetmegoldó szakmai tábort és versenyt rendezett, amelyen karunk csapatai mindkét szekcióban második helyezést értek el!

tovább olvasom
PTE Nyitott Egyetem programajánló
Egyetemi hírek
A Nyitott Egyetem következő előadását május 8-án Dr. Gyergyák János településmérnök tartja „Amerika városépítészetének új irányvonalai, avagy új recept a tojásrántottához” címmel.

tovább olvasom
Álláshirdetés ügyvédjelölteknek
Pályázatok, karrier
A Kiss és Lányi Ügyvédi Iroda budapesti irodájába teljes munkaidőbe, hosszútávú munkavégzésre ügyvédjelöltet keres az irodában dolgozó ügyvédek munkájának segítésére.

tovább olvasom