Szakmai gyakorlat az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában

Kategória: Pályázatok, karrier
2016. December 19.

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala 2017-re is hirdet szakmai gyakorlatot legalább harmadéves, az alapjogi-alapjogvédelmi terület iránt érdeklődő hallgatók számára; a lehetőség a megkötött együttműködési megállapodás értelmében a pécsi joghallgatók előtt is nyitva áll. Jelentkezni 2017. január 20-ig lehet.

tovább olvasom

Ismét joghallgatók a PTE tehetségkövetei között

Kategória: Kari hírek
2016. december 19.

December elsején adták át a Pécsi Tudományegyetemen az Átütő Tehetség és a Kriszbacher Ildikó Ösztöndíjakat, továbbá a SZINAPSZIS hallgatói mentor elismeréseket, amelyek elnyerői között idén is ott van karunk számos hallgatója.

tovább olvasom

Visegrádi Ösztöndíjak

Kategória: Pályázatok, karrier
2016. december 16.

A Visegrad Scholarship Program – VSP magiszteri, doktorandusz és más posztgraduális képzésekre kiírt aktuális felhívásaira (posztmagiszteri tanulmányi, vagy kutatási projektek) 2017. január 31-i határidővel lehet pályázni.

tovább olvasom

Szakirányú továbbképzések keresztféléves indítással

Kategória: Kari hírek
2016. december 12.

A PTE ÁJK egyes népszerű szakirányú továbbképzéseit 2017. márciusi kezdéssel, keresztfélévben is indítja. A jelentkezési határidő: 2017. február 28.

tovább olvasom

Rend- és katasztrófavédelmi konferencia az ÁJK-n

Kategória: Rendezvények, programok
2016. december 06.

Második alkalommal került sor a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Karunk közös szervezésében rend- és katasztrófavédelmi konferenciára, idén "Rendvédelmi és katasztrófavédelmi - jogi és igazgatási - kihívások és válaszok az elmúlt időszak tapasztalatai tükrében" címmel.

tovább olvasom